Om du ångrar ditt köp (ångerrätt)

 

Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss.

 

Ångerrätten utlöper 14 dagar efter att du:

  1. har mottagit din vara
  2. får den sista delleveransen av en beställning som består av flera leveranser

 

När du mottagit din vara bör du inom 14 dagar meddela oss att du ångrar ditt köp. Detta bör ske via e-post till info@led-nordic.se eller via tel: +45 60881057. I meddelandet bör du tydligt uppmärksamma oss om att du vill att utnyttja din ångerrätt.

Du kan inte ångra enbart genom att neka leverans av varan utan att ha varit i kontakt med oss angående detta.

 

Returer

Du bör returnera varan utan onödig försening och senast 14 dagar efter att du meddelat oss om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du står för returfrakten av varan. Vid retur är du ansvarig för lämpligt emballage. Du är ansvarig för varan under returen.

 

Varans skick då du returnerar den

Du ansvarar för eventuell värdeminskning som uppstår vid annan hantering än den som är nödvändig för att fastslå varans art, egenskaper och det sätt den fungerar på. Med andra ord – du kan testa varan på samma sätt, som om du testade den i en fysisk butik. Om varan är testad utöver vad som beskrivs ovan, betraktar vi den som tagen i bruk, vilket betyder att du vid retur endast får en del eller inget av köpesumman återbetalt, beroende på varans värde. För att få hela köpesumman i retur kan du alltså endast göra det samma som i en fysisk butik, du kan testa varan men inte ta den i bruk.

Då du returnerar varan bes du upplysa problemet så detaljerat som möjligt.

 

OBS! Vi tar inte emot paket skickade med postförskott eller liknande.

 

Kom ihåg, att varan alltid bör skickas välförpackad och kom ihåg att få ett kvitto på fraktkostnaderna så att vi kan återbetala dem.

 

Återbetalning av köpesumman

Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis hela köpesumman återbetalad. Vid en värdeminskning som du är ansvarig för, dras denna av från köpesumman.

Om du utnyttjar din ångerrätt återbetalar vi hela köpesumman inklusive leveranskostnader till dig, du står själv för returfrakten. Vi återbetalar summan utan dröjsmål eller senast 14 dagar efter att vi mottagit ditt meddelande om att du ångrat ditt köp,  förutsatt att vi mottagit varan i retur eller mottagit dokumentation som styrker att du returnerat varan.

Du får återbetalningen på den ursprungliga betalningsmetoden

Om du ångrar ditt köp bör varan skickas till:

Led-nordic.se – En del av MRKK ApS

Storegade 17

8752 Östbirk

Danmark